Emisija: 1 na 1 sa Anesom Musićem (Borilačka akademija Oktagon)

Borilačka akademija Oktagon već nekoliko godina za redom stvara borce i otkriva nove talente. Anes Musić osnivač ove akademije pozvan je da učestvuje u meču najveće MMA organizacije u Srbiji SBC i pokaže svoje umijeće.

Oktagon trenutno ima oko 40 članova, većinom mladih boraca među kojima neki od njih su već šampioni i osvajaju vrijedne medalje i pehare za ovaj klub. Hajrudin Dino Lukić, jedan je od trenera kik-boksa u Borilačkoj akademiji Oktagon i zadovoljan je brojom mališana koji dolaze u njihov klub. Kao personalni trener Anesa Musića, pripremao ga je za meč u SBC-u gdje su za samo dvije nedelje pokazali dobre razultate. Anes je pozvan ponovo da se bori u martu 2022. godine i potrebna mu je naša podrška i pomoć sponzora.

“Za sada smo imali samo podršku NO COPY firme koja nam je pomogla u opremi. Nadam se nekoj podršci sponzora, od Grada za sada nismo dobili nikakvu podršku, niti se nadam njihovoj podršci, ali vjerujem da će još neki sponzor me podržati, jer u ovim mečevima ja ne predstavljam samo sebe i svoj klub, već Sandžak i Novi Pazar ” navodi Anes Musić za 020 media.

Emir Tutić
020 media