FK Novi Pazar na pripremama u Antaliji

Fudbaleri Novog Pazara prethodnih dana odradili su nekoliko treninga na stadionu u Šutenovcu u okviru prvog dijela priprema za predstojeću sezonu. Kako navode iz kluba, fudbaleri će ostatak priprema provesti u Antaliji gdje će tokom dvonedeljnih priprema odigrati i četiri kontrolne utakmice.

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je na konferenciji za štampu, nova pojačanja kluba, Trtovca, Rubežića, Jovića i Jokića, koji su izjavili da očekuju dobru borbu u predstojećoj sezoni i da vlada dobro raspoloženje u klubu.

Sportski direktor Kenan Kolašinac izjavio je da će trener Dragan Radojičić imati svih 25 igrača na raspolaganju u Antaliji i da vjeruje da klub ima dobar kvalitet da se izbori za opstanak u ligu.

“Zadovoljni smo prelaznim rokom, s obzirom da će od prvog dana priprema u Antaliji trener Dragan Radojičić moći da računa na svih 25 kandidata za prvi tim. Očekujemo još golmana Sašu Stamenkovića i bočnog vezistu. Mislim da imamo kvalitet potreban za opstanak”

Dio ekipe više nisu Nemanja Andrijanić, štoperi Nemanja Kojčić i Vladimir Bubanja, levi bek Adnan Islamović i ofanzivni vezista Nemanja Mladenović.