SSP Novi Pazar: Gradska vlast da počne da se bavi problemima građana

Glavni odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Novom Pazaru, zatražio je od gradske vlasti u ovom gradu da počnu da riješavaju probleme građana.

Oni u svom saopćenju zahtijevaju da se riješe problemi kao što su nestašica vode,restrikcije struje, saobraćajni kolaps, manjak zdravstvenih radnika, nedostatak parking mesta, urbanistički nered, prosjačenje, tuče i okršaji oružijem.

Ovo nije scenario nekog filma već svakodnevnica u Novom Pazaru.

Sve to ne interesuje vlast koja se bavi razmeštanjem podobnih,ali nestručnih kadrova i bavi se porodičnim razmericama oko materijalne zaostavštine jednog nedavnog preminulog političkog lidera,pri čemu niko više ne zna šta je tu privatno,a šta javno (VAKUF).

Go Stranke slobode i pravde Novi Pazar zahteva od gradskih vlasti da počnu da se bave problemima građana jer su tu zbog njih.Ako to ne mogu i ne znaju da rade onda treba da podnesu ostavke.Gradski odbor Stranke slobode i pravde sastavljen od ljudi različitih obrazovnih profila ima plan kako da reši nagomilane probleme u školstvu,zdravstvu,saobraćaju,vodosnabdevanju,energetskoj infrastrukturi i garantuje da moze da obezbedi miran i siguran život za sve u Novom Pazaru.

(Saopćenje GO SSP)

Glavni odbor SSP-a u svom saopćenju navodi da ,,zna kako da zaustavi haos u Novom Pazaru”


Emir Tutić

020media