Novi postupak FSS-a protiv FK Novi Pazar

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (DK FSS) pokrenula je postupak protiv FK Novog Pazara zbog prisustva više od dozvoljenog broja prisutnih gledalaca utakmice sa Partizanom koji se igrao bez publike, prenosi Sportski žurnal.

Novi Pazar je zbog kazne iz kraja prošle sezone bez publike dočekao Partizan a prema navodima ovog lista Uprava kluba će morati pismeno da se izjasni zašto je klub dozvolio da utakmici prisustvuje 300 gledalaca od dozvoljenih 75.

Pored postupka protiv Novog Pazara, pokrenut je postupak i protiv Radničkog 1923 zbog propusta u organizaciji jer je bilo manjka redara na utakmici sa Vojvodinom a zabilježen je incident jer su navijači Radničkog pokušali da pređu ogradu i izazvou sukob sa navijačima Vojvodine.

Crvena Zvezda je kažnjena u iznosu od 500.000 dinara zbog korišćenja pirotehnike navijača Zvezde na utakmici protiv Mladosti iz Lučana zbog čega je utakmica kasnila sa početkom 4 minuta, a Partizan će morati iz istih razloga da plati kaznu od 300.000 dinara, prenosi Sportski žurnal.


Emir Tutić / 020media