U Centru NIT organizovan kurs grafičkog i UI/UX dizajna

Jedan od najkvalitetnijih kurseva grafičkog i UI/UX dizajna po prvi put je organizovan u Centru NIT u Novom Pazaru.

Prema riječima grafičkog dizajnera Tarika Demića, ovo je prvi put da se ovakav kurs organizuje u ovom centru, koji nudi kvalitetan program i mogućnost da se polaznici zaposle u nekim od najvećih kompanija u Srbiji i šire.

Kurs je jako kvalitetan. Polaznici će imati priliku da već nakon završetka kursa rade u različitim industrijama i u različitim firmama. Tako da, što se tiče te neke poslovne strane i poslovnog aspekta dizajna, tu uvijek ima mjesta, naročito za naše ljude i naše polaznike.

Demić kaže da zbog velike zainteresovanosti kandidata planiraju da organizuju drugi ciklus predavanja i da zainteresovnai grafički dizajneri već po završetku ovog kursa će moći da se prijave za naredni ciklus preko sajta centra NIT.

Ove godine je bilo mnogo prijava i zbog toga planiramo da organizujemo drugi ciklus ovog kursa, već po završetku prvog ili početkom sledeće godine, svi zainteresovani mogu da se prijave preko sajta centra NIT, ili preko društvenih mreža.

Ukoliko ste zainteresovani da proširite svoje znanje o grafičkom i UI/UX dizajnu, požurite sa prijavom. Centar NIT nudi jedinstvenu priliku svim zainteresovanim kandidatima da steknu kvalitetno znanje u ovoj oblasti koje ne možete steći bilo gdje.


Emir Tutić – 020media.info