Huligani polomili izlog biletarnice stadiona Fk Novog Pazara

Maskirana grupa huligana polomila je izloge biletarnice stadiona Fudbalskog kluba Novi Pazar. Klub je vijest o ovom incidentu objavio na svojoj zvaničnoj stranici Facebook a incident je izbio u nedjelju oko 15 časova, tvrde iz kluba.

Kako u ovom klubu navode, smatraju da je razlog taj što klub ne želi da finansira odlazak navijača na utakmice koje se igraju van Novog Pazara, odnosno na utakmice “u gostima”.

Radi se o predstavnicima dela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finanasira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara.
 
Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i napalate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilastvo na potezu.

Kako se u saopštenju navodi, o incidentu su obavešteni nadlježni organi kojima su dostavljeni snimci sa nadzornih kamera, te se očekuje da vinovnici budu što prije otkriveni i najstrožije sankcionisani.

Fotografija: FKNoviPazar-ZvaničnaStranica