Mujdragić u polufinalu Zlatne rukavice

Šampion Srbije, reprezentativac i bokser bokserskog kluba Dandi iz Novog Pazara Nermin Mujdragić, kvalifikovao se u polufinale turnira Zlatna rukavica koji se održava u Bosni i Hercegovini.

Mujdragić je u juniorskoj kategoriji do 54 kila, savladao boksera Srbije Đorđa Markovića rezultatom 3-0 i time obezbjedio svoj prolaz u polufinalu ovog turnira.

Iz Bk Dandi kažu da su se navikli na to da njihovi bokseri ostvaruju najbolje rezultate i da je Nermin buduća nada ovog sporta od koje očekuju velike rezultate i ako je već višestruki šampion države u lakoj kategoriji.

“Nerminova upornost i predanost u ringu doveli su ovog mladog boksera do pobjede, a uspjeh koji je postigao i te kako je značajan za naš klub i grad uopšte. To pokazuje da smo mi jedna ozbiljna škola boksa koja od boraca pravi šampione, naša ljubav prema ovom sportu i ljubav prema klubu je veća od bilo kakvog interesa, a naša djeca klub vide kao svoj dom, što ih dodatno motiviše da zavole boks. Ponosni smo na Nermina i uspjehe koje postiže za reprezentaciju”, kažu iz kluba Dandi.

Nerminov nastup u polufinalu će biti prilika da pokaže svoje umijeće i znanje protiv najboljih boksera u regionu a kao mladi predstavnik sporta u ovom gradu već je dobitnik mnogih priznanja i zahvalnica za doprinos sportu.