Stanković podnio ostavku

Šef stručnog štaba Fk Novi Pazar Aleksandar Stanković, podnio je ostavku nakon meča sa Kolubarom u kojoj je Novi Pazar izgubio rezultatom 0-1, saopšteno je danas iz kluba.

“Uprava kluba je na hitnom sastanku razmotrila odluku šefa stručnog štaba i ujedno prihvatila ostavku,” navode iz Uprave.

Oni kažu da treba opravdati velika očekivanja publike obzirom da se Novi Pazar bori do kraja sezone da uđe u top 5 i tako obezbjedi sebi borbu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, prethodno je ostavku na mjestu šefa stručnog štaba podnio i Vladimir Gaćinović koji je napustio trenersku klupu ovog kluba zbog privatnih porodičnih razloga.


“Velika očekivanja naše publike nas obavezuju da pod hitno nadjemo novog trenera koji će nastaviti borbu za što bolji plasman u gornjem delu tabele.

Fk Novi Pazar ovim putem se zahvaljuje Aleksandru Stankoviću na dosadašnjoj saradnji i profesionalnom odnosu prema klubu. Ovim putem mu želimo puno sreće i uspeha u nastavku karijere,” stoji u saopštenju kluba na zvaničnoj Facebook stranici.