Biševac: Sajam za zapošljavanje odlična prilika za sve diplomirane ekonomiste

Knjigovodstvena agencija Biševac srdačno poziva sve diplomirane ekonomiste koji traže posao na Sajmu zapošljavanja u Novom Pazaru, koji je otvoren danas, i apliciraju za pozicije u ovoj agenciji.

Direktor agencije Alen Biševac, kaže da je ovo izvanredna prilika za sve koji teže ka profesionalnom i ličnom napretku a da pored posla, agencija nudi i mentorski pristup i razvoj kroz raznovrsne projekte.

“Naša računovodstvena agencija Biševac se ponosi svojom posvećenošću prema talentima i snažnom podrškom koju pružamo našim zaposlenima u njihovom profesionalnom razvoju. Verujemo da je ključ uspeha u kontinuiranom ulaganju u ljude, njihove veštine i ambicije. Zato sa oduševljenjem očekujemo susret sa potencijalnim kandidatima na sajmu zapošljavanja u Novom Pazaru.

Naša potreba za novim članovima tima, posebno diplomiranim ekonomistima i administrativnim radnicima, predstavlja izvanrednu priliku za one koji teže ka ličnom i profesionalnom napretku u dinamičnom radnom okruženju kakvo je naša agencija. U našu agenciju ne samo da nudimo posao, već i priliku za rast i razvoj kroz raznovrsne projekte i mentorski pristup.

Pozivamo sve ambiciozne pojedince koji dele naše mišljenje prema računovodstvu i administraciji da se pridruže našem timu. Naša agencija nije samo radno mesto, već i zajednica koja neguje talente i podstiče inovacije. Radujemo se što ćemo sresti buduće članove našeg tima i zajedno graditi uspešnu budućnost.” rekao je Biševac.