Bajramske čestitke predstavnika lokalne samouprave

Bajramska čestitka gradonačelnika Biševca

Svim sugrađanima islamske veroispovesti želim da nastupajući Kurbam Bajram proslave u miru, zdravlji i sreći deleći radost praznika i berićeta sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima, ne zaboravljajući i one kojima su potrebni naša nesebična podrška podrška i pažnja, a u duhu neprolaznih vrednosti koje su nam u nasleđe ostavile predhodne generacije. U želji da bajramski dani budu povod istinskog povezivanja među ljudima u njihovoj blagonaklosnosti i dobročinstvu, Bajram šerif mubarek olsun!

Nihat Biševac, gradonačelnik
Bajramska čestitka zamenika gradonačelnika Vladimira Marinkovića
Svim građanima islamske veroispovesti upućujem najsrdačnije čestitke povodom nastupajućeg Kurban bajrama.
Naše bogatstvo je u različitosti, čije nas postojanje obavezuje na međusobnu saradnju, uvažavanje i poštovanje.

Vladimir Marinković, zamenik gradonačelnika Novog Pazara

Bajramska čestitka predsednika Skupštine, Samira Lekića
Povodom nastupajućeg Kurban – bajrama, svim sugrađanima islamske veroispovesti želim da praznik  provedu u dobrom zdravlju, duševnom miru i blagostanju, u krugu svojih porodica, prijatelja i komšija.
U ovim danima kada u duhu tradicije dodatno jačamo naše međusobne veze i prinosimo žrtvu, neka naša srca i domovi budu otvoreni za svakog čoveka, naročito za ljude u potrebi, slabije i nemoćne. Uz želje da nas pokreće  snaga ljubavi i oprosta i naša dela uvek budu u skladu istinom da smo pred Stvoriteljem svi jednaki, Bajram šerif mubarek olsun.
Samir Lekić, predsednik Skupštine