O nama

Podaci o izdavaču:

 • Portal 020media.rs je osnovalo Udruženja građana 020 media, registrovano u APR-u pod matičnim brojem: 28346263.
 • Naš registarski broj u Registru javnih glasila Republike Srbije:  IN001247.

   

 • Naši ciljevi su: promocija slobode medija, slobode govora, javnog informisanja i multikulturalne tolerancije.
 • Zvanični jezik sajta: Bosanski jezik.
  Ostali jezici: Srpski jezik i Engleski jezik.

 

Politika kuće

Objektivno i tačno informisanje građana i građanki uz maksimalno pridržavanje svih pravila novinarske etike i pravila definisanih novinarskim kodeksom Srbije Savjeta za štampu. Promocija mladih i sporta. Promocija suživota,tradicije i kulture u multietničkim sredinama. Rad u korist opšteg interesa građana i građanki. Nepristrasno izvještavanje o političkim temama. 

Uslovi korišćenja

Sav sadržaj koji se nalazi na sajtu i na našim društvenim mrežama, zaštićen je autorskim pravima. Strogo je zabranjeno preuzimanje i kopiranje sadržaja bez prijethodne zatražene dozvole od autora ili urednika.

Da bi preuzeli sadržaj (tekst,fotografiju ili video snimak), morate nam se obratiti na email adresu: [email protected] illi [email protected].

Za svaki preuzeti sadržaj, morate potpisati izvor i linkovati odakle ste preuzeli informaciju (naša facebook,instagram, youtube stranica ili sajt). Obavezno je potpisivanje autora teksta, fotografije ili video snimka.

Dozvoljeni broj riječi iz teksta za preuzimanje: 70 (Prenošenje preko 70 riječi bez naše dozvole smatraćemo povredom prava o autorskom djelu).

U suprotnom,  ukoliko se ne pridržavate pravila i naših uslova korišćenja i zloupotrebljavate naš sadržaj možete krivično odgovarati za povredu moralnih prava autora i interpretatora, neovlašćeno iskorišćavanje autorskog dela ili predmeta srodnog prava, neovlašćeno uklanjanje ili menjanje elektronske informacije o autorskim i srodnim pravima, povreda pronalazačkog prava i neovlašćeno korišćenje tuđeg dizajna definisanom zakonom Republike Srbije.

 

Pravila korišćenja sajta i društvenih mreža

Portal 020 media OHRABRUJE i PODRŽAVA svoje autore da slobodno pišu o svim temama, svi autori moraju se STROGO pridržavati novinarske etike i pravila novinarskog kodeksa Srbije.

Portal 020 media NE DOZVOLJAVA neprikladan govor i dizanje tenzija na svojoj internet platformi

od strane korisnika  (website, društvene mreže). 

Portal 020 media NIJE ODGOVORAN za komentare na društvenim mrežama.

Portal 020 media ŠTITI IDENTITET žrtve i onih sagovornika koji žele anonimno dati izjavu u skladu sa pravilima i zakonima države Srbije.

Portal 020 NIKADA ne objavljuje uznemirujući sadržaj.

Portal 020 media zadržava pravo na:

 • (ne)brisanje komentara koji (ni)su u skladu sa Pravilima korišćenja
 • autorsko djelo svih objavljenih fotografija i video snimaka sa logom portala
 • autorsko djelo svih tekstova autora portala 020 media
 • autorsko djelo svih audio snimaka objavljenih na portalu

Portal 020 media zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmjeni i/ili dopuni Uslove i Pravila korišćenja i neće biti odgovoran ni za kakve posljedice proizašle iz promjena. Promjene stupaju na snagu u trenutku objavljivanja.

Posljednja promjena (15.12.2022.)

Kontakt:

Pišite nam na:
[email protected]
[email protected]
[email protected]