Stranka slobode i pravde otvorila kancelariju u Novom Pazaru (Video)

Predsjednik Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Novom Pazaru Benjamin Birđozlić,pozvao je sve građane koji žele da se učlane u stranku i žele da postanu kontrolori na predstojećim izborima, da se prijave u novootvorenoj kancelariji SSP-a u ulici 8. marta u ovom gradu.

On je naveo da Stranka slobode i pravde ima plan za Novi Pazar po pitanju riješavanja gorećih problema u ovom gradu kao što su nezaposlenost, pravda, korupcija, nepotizam, vraćanje povjerenja građana u institucije kao i pitanje zagađenja životne sredine.

“Mi imamo plan za Novi Pazar, za bolji život, za vraćanje pravde i povjerenja u institucije. Svesni smo da ovaj grad ima probleme u vezi nezaposlenosti, zagađenja životne sredine, korupcije, nepotizma i pravde i zato želimo da svojim djelovanjem to promjenimo” rekao je Birđozlić.

Birđozlić je pozvao sve zainteresovane građane koji žele da budu kontrolori na predstojećim izborima da se jave u kancelariji Stranke slobode i pravde ili putem telefona.

Pozivamo sve koji žele da budu kontrolori na izborima, da dođu u prostorije Stranke slobode i pravde, u ulici 8. marta ili da se jave na brojeve stranke (063 / 738 – 45 – 74; 063 / 738-45 – 77; 062/873-00-52,).

On je takođe pozvao građane da 3. aprila izađu na izbore i podrže i glasaju za listu koju će predvoditi njihov kandidat Marinika Tepić na parlamentarnim i Zdravko Ponoš na predsjedničkim izborima.

 


Emir Tutić

020 media




 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *