Restoran SAZ spustio cijene u toku Ramazana – Održan predramazanski program: Zakažite iftar u SAZ (Video)

Restoran SAZ spustio je cijene jela u vrijeme Ramazana za 1€ kako bi omogućio građanima Novog Pazara da obezbjede sebi i svojoj porodici prigodan iftar u divnom ambijentu ovog velelepnog restorana. 

Vlasnici restorana su organizovali predramazanski program i tom prilikom dočekali novinare iz Novog Pazara (020 media i RTVNP) i Sarajeva (HAYAT TV) koji su došli u goste kako bi uživali u gostoprimstvu porodice Koničanin.

Senad Koničanin vlasnik restorana kaže da je pred Ramazan naglo došlo do poskupljenja na tržištu i da tim povodom je odlučio da upravo ovaj restoran kao dobar domaćin i društveno-odgovorna kompanija, obezbjedi svojim sugrađanima da imaju gdje da provedu vrijeme sa svojom porodicom tako što su smanjili cijene svih jela za 1€.

“Mi smo zahvaljujući našim vjernim gostima proširili svoje kapacitete, promijenili smo Meni i ono što je najbitnije, vidimo da po gradu kruže priče da svi dižu cijene za vrijeme Ramazana, kao društveno – odgovorna kompanija mi smo cijene Iftara smanjili za 1 euro što je 1 euro jeftinije od cijena prošle godine, tako da će svi naši cijenjeni gosti moći da uživaju u našim jelima”, rekao je Koničanin.

Rezervacije za iftar u SAZu su otvorene i možete zakazati termin na broj telefona 020/360-360.

Zapratite 020 Media na Facebooku i Instagramu,
u toku Ramazana dijelićemo iftare za dvije osobe u restoranu SAZ.