Pijani maloletnici se potukli u parku i gađali saksijama

Nekoliko maloletnika  privedeno je večeras nakon tuče koja se oko 21 čas desila u parku u Novom Pazaru, nezvanično saznaje portal 020 media. 

Grupa oko 5 maloletnih momaka i devojaka učestvovali su u tuči prilikom koje je uništeno cveće u parku. Oni su se prema rečima očevidaca gađali saksijama u kojima se nalazilo dekorativno cveće koje je skoro posađeno i tom delu parka, a među maloletnicima nema teže povređenih.

Nekoliko očevidaca kazalo je za naš portal da su zadovoljni što je policija brzo reagovala i da ova grupa tinejdžera je stalno u parku i da se često nedolično ponašaju, zbog čega se građani osećaju uznemireno.

“Često su tu, galame, pijanče, biju se, jako su nevaspitani i nekulturni. Eno sedeli su onde i pili i odjednom počeli da viču i da se biju. Evo sad im je palo na pamet i da uništavaju ovo lepo cveće koje je posađeno , strašno kuda idu ove nove generacije” rekao je jedan od očevidaca.

Kako saznajemo, Novopazarska policija je brzo reagovala na poziv i odvela maloletnike u stanicu gde su obavestili roditelje o njihovom privođenju, među maloletnicima nema teže povređenih i svi su u dobrom zdravstvenom stanju.