Marinika Tepić predvodiće listu “Ujedinjene Srbije” na izborima, Zdravko Ponoš kandidat za predsjednika

Dragan Đilas najavio je na Glavnom odboru Stranke slobode i pravde, da će Marinika Tepić predvoditi listu “Ujedinjene Srbije” 3. Aprila na izborima u Srbiji. On je rekao da vjeruje da je Marinika ta koja će pobijediti, kako on kaže “diktaturu” Aleksandra Vučića. Kandidat za predsjednika države biće Zdravko Ponoš general -potpukovnik Vojske Srbije u penziji, bivši načelnik Generalštaba i potpredsjednik Narodne stranke.

“Građani Srbije su taoci jedne monstruozne politike, koja nas je sve gurnula u mržnju, ostrašćenost, podjele i isključivost. Suspendovan je zdrav razum, urušena je država, svaka institucija, progoni se svako ko je slobodouman, i ne pripada njima (vladajućoj partiji). Naša je obaveza da to promjenimo, ova vlast mora da se zaustavi jer se svakoga dana uništava suština postojanja Srbije.” Rekao je Dragan Đilas.

Đilas je takođe rekao da listu Ujedinjene Srbije vodiće Marinika Tepić, jer je njenim zalaganjem za borbu protiv korupcije i kriminala kao i otkrivanja najvećih afera ove vlasti, zaslužila da vodi ovaj tim u pobjedu.

“Ona se za tu poziciju izborila beskompromisnom borbom protiv korupcije i kriminala, otkrivajući najveće afere ove vlasti, svojom borbom za pravdu, za prava svih ugroženih ljudi ali i obilazeći svako mjesto u Srbiji, gdje vlast ugrožavala zemlju,vodu i vazduh. Marinika ima veliki ugled među građanima Srbije i najpopularnija je političarka, i ja sam ponosan što će listu “Ujedinjene Srbije” predvoditi hrabra Marinika Tepić iz naše Stranke slobode i pravde” navodi Đilas.

On je takođe najavio da će kandidat za predsjednika Srbije biti Zdravko Ponoš, potpredsjednik Narodne stranke.

“Vučića, duboko vjerujem u to, može da pobjedi Zdravko Ponoš. Zdravko je čovjek za koga sam ubjeđen da nikada neće prekršiti zakon. Vjerujem u njegovo poštenje, vrhunsko obrazovanje, radno iskustvo, takmičarsku borbenost, vojničku disciplinu i patriotizam. Sve su to osobine koje ga čine pravom osobom da pobjedi čovjeka koji ništa nikada nije radio i koga građani Srbije izdržavaju već više od 30. godina. Rekao je Đilas.”

 Dragan Đilas je takođe rekao da je u timu dosta kvalitetnih ljudi, onih koji su uspjeli da se odupru progonu ove vlasti i koji će zajedno pružiti otpor ovom režimu na izborima.


Emir Tutić

020media

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *