SDP: 160 miliona biće uloženo kroz realizaciju kapitalnih projekata

Sandžačka demokratska partija održala je radni sastanak u Kulturnom centru u Novom Pazaru pred punom dvoranom. Gradonačelnik Nihat Biševac izjavio je da će biti uloženo više od 160 miliona evra kroz realizaciju kapitalnih projekata, prenosi Rtv Novi Pazar.  

“U poslednje četiri decenije nismo imali ovolike investicije. 160 miliona evra biće uloženo kroz realizaciju kapitalnih projekata. Klinički centar, gasovod, toplana na biomasu, izgradnja škole Desanka Maksimović, vrtić kod Bratstva, zaobilaznica, rekonstukcija puta NP- Raška, tehnološki park, odnosno Regionalni investicioni start up centar, projekti u sportu, obrazovanju i kulturi, u vrijednosti od preko 160 miliona evra.

Osnivač i lider SDP-a Rasim Ljajić, izjavio je da će SDP voditi pozitivnu kampanju bez ijedne ružne riječi i da su spremni da prime svakog ko je zainteresovan da dođe u ovu stranku. 

Ljajić je skrenuo pažnju i na to da će predstavnici stranke u parlamentu biti političari koji su zajedno na listi njihovih koalicionih partnera SNS-a , Muamera Bačevca i Jasmina Hodžića i pohvalio je rad dosadašnjeg narodnog poslanika Muamera Bačevca rekavši da je on najbolji predstavnik bošnjaka u parlamentu kojeg je Sandžak ikada imao.


Emir Tutić

020media