Restoran SAZ otvoren za rezervacije (Video)

Ako se pitate gdje bi ste mogli da provedete lijepo vrijeme za iftar sa svojom porodicom tokom mjeseca ramazana, naša topla preporuka je restoran SAZ.

Pored  predivnog ambijenta i savršenog gostoprimstva, SAZ vam nudi i specijalni ramazanski meni i preukusnu hranu koju možete poručiti.

Kao i svake godine tokom  mjeseca ramazana, rezervacije primamo samo preko telefona. Vi znate da kada je ramazan svi žele da svoju hranu dobiju tačno na vrijeme i da niko ne želi da čeka pa tako gosti će moći da rezervišu svoju hranu putem telefona 020/ 360-360. Rekao je vlasnik restorana SAZ, Senad Koničanin.

Koničanin je ocijenio da je zainteresovanost za ovu godinu skoro ista kao i prošle, čak šta više, on smatra da je prošla godina bila malo bolja a razlog tome je popuštanje epidemioloških mjera koje su pri početku ramazana bile donijete a tiču se zabrane okupljanja.

On smatra da se ugostiteljstvo polako vraća u stabilnu situaciju nakon pandemije korona virusa, ali da postoji i nova opasnost po ovu delatnost a to je poskupljenje namirnica.

Sve cijene su porasle za nekih 20-30-40% u nabavci, a mi ugostitelji moramo da pratimo taj neki trend, ali stvar je što ne možemo podići cijenu onoliko koliko u startu košta ta nabavka pa smo probali nekako da se prilagodimo sa 10-20% kako bi smo imali neku isplativost u radu.

Koničanin je rekao da Udruženje ugostitelja Sandžaka i dalje funkcioniše i da je aktivno. Jedan od sljedećih projekata na kojima ovo udruženje radi jeste projekat edukacije omladine u saradnji sa regionalnom turističkom organizacijom Sandžaka, u tim obukama moćiće da učestvuju svi radnici koji rade u ugostiteljstvu pa čak i oni koji ne rade a žele da se edukuju kako bi stekli znanje, a u dogovoru sa ugostiteljima dobili šansu da rade i ostanu da žive u ovom gradu.


Emir Tutić

020 media