Pomozimo siromašnim građanima i jetimima da dobiju ogrev i ove zime (Video)

Humanitarna organizacija “Put sredine” iz Novog Pazara, organizovala je i ove godine akciju za pomoć jetimima i siromašnim građanima da dobiju ogrev.

Inflacija je ove godine negativno uticala na budžet građana pa nisu svi u mogućnosti da priušte sebi dovoljno ogreva za ovu zimu.

Tim povodom HO Put sredine je organizovala akciju prikupljanja pomoći svim materijalno ugroženim građanima ovog grada bez obzira na nacionalnu,vjersku ili bilo koju drugu pripadnost, rekao je za naš portal Fejzo Radončić aktivista Puta sredine.

On je dodao da će ova akcija trajati sve dok se ne skupi dovoljno sredstava i ne obezbjedi ogrev i pomoć za sve one građane koji su im se javili.

Fejzo Radončić /foto 020media

“Vidimo da su cijene nepotrebno skočile, imamo veliki broj porodica koje su nam se javile i traže razne vrste pomoći. Neki traže ogrev a neki osnovne životne namirnice ili lekove. Pored toga, imamo preko 100 jetima koje pomažemo,obilazimo i kojima obezbjeđujemo stipendije i druge vrste pomoći.” (Fejzo Radončić)

Radončić kaže da je ove godine za razliku od prošle godine veći odziv građana kojim treba pomoć i smatra da je uzrok tome inflacija na tržištu, ali da kao organizacija uspjevaju da dobiju odgovarajuću ponudu od dobavljača.

Humanitarna organizacija Put sredine poziva sve sugrađane da udijele i priključe se ovoj akciji koliko ko može, kako bi prije zime uspjeli da obezbjede ogrev za svoje sugrađane.

ZAPRATITE 020media i na ostalim društvenim mrežama


Zapratite nas na Instagramu: https://www.instagram.com/020media/
Zapratite nas na Facebooku: https://www.facebook.com/NP020Media

Zapratite nas i na Rumbleu :