Toskić poražen u polufinalu (Video)

Reprezentativac Srbije i aktuelni šampion Džejlan Toskić, poražen je u polufinalu od omladinskog prvaka svijeta Kubanca Antonia Biseta, rezultatom 2-1 u rundama.

Toskić je u nekoliko navrata imao šansu da lako dođe do pobjede ali taktika i iskustvo mladog Kubanca su nadmudrili kapitena Novog Pazara.

Veliku podršku sa tribina Toskiću su pružili sugrađani prepoznavajući njegov rad i trud u nadi da će ostvariti dobre rezultate.

Podršku ovom mladom bokseru pružio je i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac kao i mnoge druge poznate ličnosti i bokserske legende.

Turnir su otvorili borci iz Novopazarskih klubova Bk “Novi Pazar” i Bk “Dandi” sparing prijateljskim mečevima u kojim smo se uverili da Novi Pazar ima svijetlu budućnost u ovom sportu.

U prijateljskom meču nastupio je i Dženis Vanić brat Džejlana Toskića koji je takođe šampion države u svojoj kategoriji. Oba ova borca dolaze iz škole boksa Bk ” Dandi ” I članovi su ovog kluba, a predstavljene su i mlađe generacije i buduće nade boksa iz oba Novopazarska kluba.

Meč Toskić – Biset možete pogledati na našem Youtube kanalu: