Uhapšen osumnjičeni za ubistvo N.D. (27) iz Tutina

Novopazarska policija uhapsila je večeras E. Dž. (19) iz Sjenice pod sumnjom da je zajedno sa S. Z. (27), za kojim se intenzivno traga, umiješan u smrtonosni napad oštrim predmetom na muškarca (27) iz Tutina, 8. februara ove godine.

Grupa osumnjičenih, uključujući E. Dž. (19) i S. Z. (27), navodno je tijelo muškarca (27) iz Tutina, koji je preminuo od povreda nanesenih oštrim predmetom, bacila u napušteni bunar u selu Međugorje, u okolini Sjenice.

Pored njih, policija je uhapsila i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog sumnje da je pružio pomoć nakon izvršenja krivičnog djela, omogućivši S. Z. boravak u svojoj kući. Takođe, R. H. (27) iz Sjenice je uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično djelo neprijavljivanja pripremanja krivičnog djela.

Svi osumnjičeni zadržani su po nalogu Višeg javnog tužilaštva do 48 časova, nakon čega će biti privedeni tužilaštvu uz krivičnu prijavu.

Podsetimo, nestanak mladića N.D., koji je poslednji put viđen na benzinskoj stanici u Karajukića Bunarima, prijavljen je policiji jutros, a u potragu je bilo uključeno oko 200 ljudi, kako su izvijestili lokalni mediji tokom dana.