Stižu evri

Prijava za 100 evra pomoći mladima od navršenih 16 do navršenih 29 godina počinje 15. januara i da će trajati do 30. januara, saopćilo je danas Ministarstvo finansija.


„Proces prijave je veoma jednostavan, zapravo je isti kao što je bio i za prijavu za 100 evra, potom za 30+30, a onda i za 20 evra koji su isplaćeni u decembru. Na portalu Uprave za trezor je potrebno uneti ime i prezime, jedinstveni matični broj, broj lične karte i da se izabere banka gde je otvoren račun, a ako ga nema, bira se ime banke gde ćemo mi otvoriti namenski račun“, naveo je ministar Mali za TV Pink.

Kako se navodi u saopćenju, Mali je podsjetio da su prethodnih dana, građani imali priliku da postavljaju pitanja u okviru rubrike „Pitajte ministra finansija“ , koju je pokrenuo na svom Instagram profilu, a da su mladi postavljali mnoga pitanja u vezi sa isplatom 100 evra jednokratne pomoći.Mladi građani Srbije od 16-29 godina, moćiće da se prijave putem linka EUprave za trezor koji će biti objavljen u narednim danima.


Emir Tutić
020media


Najčešće čitani članci:

OZŽS:Za riješavanje problema zagađenja vazduha potrebno vremena

(Promo video) Spektakl u najavi – World MMA War 8. Novi Pazar

Pripadnici MUP-a Priboj pjevali o novom genocidu nad bošnjacima


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *