Porodica Agović dobila novi dom (Foto&Video)

Petočlana porodica Agović iz Novog Pazara koja je prošle godine doživjela nesreću prilikom koje im je izgorela porodična kuća u ulici Save Kovačevića, danas se konačno uselila u svoj novi dom.

Humanitarne organizacije Sevap i Otvorena ruka kao i pojedinci koji su učestvovali u akciji prikupljanja pomoći su uz pomoć dobrih ljudi donatora ubrzo sakupili novac da se pomogne porodici Agović kako bi im se što pre izgradila nova kuća.

U ovoj akciji izgrađena je potpuno nova kuća i kupljen je nov nameštaj kako bi porodica dočekala spremnije zimu. 

Oni kažu da su zadovoljni kako je tekla akcija i odzivom velikog broja donatora koji su učestvovali u ovoj akciji i pozvali da se priključe i drugim akcijama kako bi pomogli svojim sugrađanima.

Vlasnik kuće Faik Agović nije mogao da sakrije svoje oduševljenje i zahvalio se svima koji su učestvovali u ovoj akciji.

“Hvala svima koji su  učestvovali u ovoj akciji, stvarno nisam očekivao baš ovoliko, ovo je stvarno…nemam riječi” (Faik Agović)

Inače, požar koji se desio prošle zime je prvo zahvatio dimnjak u kojem je plamen počeo da se širi a potom je izgorela cijela kuća. Jedno lice je tada dobilo opekotine, na sreću niko nije bio ozbiljnije povređen.