Stanković: Da nametnemo kvalitet i probamo da damo gol Zvezdi

Trener Novog Pazara, Aleksandar Stanković, ocijenio je prije utakmice sa Zvezdom da je ovaj meč prilika da njegova ekipa izmjeri snage sa trenutno najboljom ekipom u ligi, koja do sada nije izgubila nijednu utakmicu u prvenstvu.

Stanković je izjavio da je potrebna dodatna doza drskosti i želje kod igrača kako bi ostvarili pobjedu, jer svako želi da se dokaže pred šampionom. Ključni faktor za pobjedu je “mirna glava”, fokus i koncentracija.

“Svako želi da se protiv šampiona pokaže u najboljem izdanju. Trebaju nam mirna glava, fokus i koncentracija. Verujem da će biti padova i kod crveno-belih i da ćemo barem jednom do dva puta imati priliku da ih ugrozimo. Moramo to da iskoristimo, da pokušamo da postignemo gol. To bih voleo”, naveo je Stanković.

Sa druge strane, šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miloš Milojević, izjavio je da se nada dobroj utakmici sa puno golova, ali da Novi Pazar kao protivnik nimalo nije lak.

“Ne očekujem da bude slično kao kad smo igrali u Novom Pazaru, jer su drugačije okolnosti, ali je svakako to rival koji nam je zadao dosta muka”, rekao je Milojević.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa 69 bodova, što je 18 bodova ispred drugoplasiranog Partizana koji ima 51 bod. Novi Pazar se nalazi na 6. mjestu sa 44 boda, što je samo 2 boda manje od petoplasirane Vojvodine i bori se da uđe u top 5, kako bi osigurao borbu u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Utakmicu Crvena zvezda – Novi Pazar možete pratiti od 16 časova na kanalu Arene sport.