Održana humanitarna izložba automobila(Video)

AMK Bad boys u organizaciji sa lokalnim auto radionacama organizovali su humanitarnu izložbu automobila za drugu noć bajrama kako bi ovakvi događaji u budućnosti ostali praksa ljubiteljima tuniranih automobila i old timera u ovom gradu.

Na izložbi je prisustvovalo nekoliko stotina građana Novog Pazara koji su pokazali veliko interesovanje za ovakvim događajem.

Organizatori kažu da su vrlo zadovoljni odazivom i zainteresiranošću ljudi za ovaj događaj, te su izrazili planove za održavanje sličnih izložbi automobila u budućnosti.

“Ovo je prvi put da smo organizirali ovakav događaj i neizmjerno smo zahvalni svim izlagačima i posjetiteljima koji su došli i podržali nas u našoj humanitarnoj misiji da pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija i da oživimo jednu ovakvu praksu da se okupljamo i razmjenjujemo iskustva”, rekao je Adem Marovac.

Osim izložbe automobila, održano je i takmičenje u najboljem izgledu automobila, sudije – njih trojica, ocjenjivali su najbolje neterijere, felne, motore i ostale karakteristike automobila koje spadaju pod “customs”, a pobjednici su dobili pehare i priznanja od organizatora.