020 media od danas i na THREADS-u – Šta je THREADS i kako se koristi?

Poštovani čitaoci portala 020 media, zadovoljstvo nam je da vam predstavimo naš novi profil na novoj Metinoj društvenoj mreži THREADS.


ŠTA JE THREADS?

Poput Tvitera, aplikacija ima kratke tekstualne objave koje korisnici mogu lajkovati, dijeliti i na njih odgovarati.

Vlasnik Fejsbuka je lansirao novu društvenu mrežu pod nazivom Threads, što povećava konkurenciju s Maskovim Twitterom.

Prema objavi na Meta blogu, objave mogu biti duge do 500 znakova i mogu sadržati veze, fotografije i video zapise do pet minuta.

Aplikacija je dostupna u preko 100 zemalja putem Apple App Store-a i Google Play Store-a.

Stručnjaci smatraju da glavna prednost nove aplikacije leži u povezanosti Threads-a sa Instagramom, korisničkom bazom i mehanizmom oglašavanja koji Instagram poseduje.

Iako je Threads prvobitno lansiran kao nezavisna aplikacija, korisnicima je omogućeno da se prijave koristeći svoje Instagram podatke i da prate iste naloge. Ova funkcionalnost olakšava integraciju nove aplikacije u postojeće navike korisnika, s obzirom na više od dve milijarde aktivnih korisnika Instagrama svakog mjeseca.

Povezivanje sa postojećim mrežama i već uspostavljenim krugom kontakata pruža korisnicima odmah početnu mrežu sa kojom mogu da komuniciraju, što može biti privlačno i korisno za mnoge. Ova mogućnost može se pokazati kao prednost u odnosu na Twitter, koji korisnicima ne pruža istu integraciju sa drugim platformama.


KAKO MOŽETE ZAPRATITI PORTAL 020 media?

Naš portal je uvijek u korak sa novim tehnologijama i kao lider u “IT novinarstvu” u Novom Pazaru, smatramo, da postojanje našeg profila na jednoj ovakvoj društvenoj mreži koja je prema riječima analitičara nazvana “Twitter killer”, je od izuzetnog značaja po novinarstvo i oglašavanje medija putem društvenih mreža kako bi tačne informacije došle do naše publike.

Zato, i ovog puta, želimo da budemo prvi od svih i krenemo u novu avanturu.

Ukoliko ste korisnik THREADS-a zapratite nas na linku : https://www.threads.net/@020media

i tako podržite naš rad. Hvala vam što nas pratite.