SSP : Tandirovu listu su kreirali SNS i SDP

Gradski odbor Stranke slobode i pravde u Novom Pazaru, optužio je SNS i SDP da su falsifikovanjem potpisa pomogli listi BOSS na čijem čelu je Samir Tandir da izađu na predstojeće lokalne izbore.

Oni u svom saopštenju za medije navode da je Tandir po naredbi Ljajića i SNS-a slao ljude da potpisuju njihovu listu kako bi im ista kasnije pred GIKom bila oborena.

“Samir Tandir je po nalogu Rasima Ljajića i SNS, namerno podmetnuo i slao ljude da potpisuju našu listu, kako bi, nakon prikupljenih potpisa, ista bila oborena zbog podmetnutih ljudi, poput Adisa Dazdarevića i duplikata jer je upravo lista BOSS bila primljena u GIK Novi Pazar, bez najave, pre nas. To je od početka bio plan da se Stranci slobode i pravde onemogući učešće na lokalnim izborima.

Inače, Adis Dazdarević je već od ranije poznat policiji i tužilaštvu kao neko ko se sumnjičio za falsifikovanje legitimacija, kovid sertifikata i lažno predstavljanje, te ne čudi da je baš on izabran za prljave poslove režimskog satelita.

Jasno je da su iz aktuelne vlasti, tako pokušali da nam obore listu, što su zamalo i uspeli, jer nam je nakon predaje konstatovano da nam nedostaje 87 potpisa. SDP, SNS i pomenuta lista BOSS na čelu sa Samirom Tandirom, mislila je da mi nećemo uspeti da skupimo dovoljan broj potpisa u 48h, kako nam je GIK nalozio nakon predaje.

Na njihovu žalost, podmetačina im nije uspela jer Stranka slobode i pravde, uz veliku podršku građana, u predviđenih 48h prikupila još 121 potpis i tako otklonila nedostatke ali i dokazala aktuelnom SNS- SDP režimu kao i satletima vlasti, poput BOSS i Samira Tandira, da građane Pazara ne mogu  da prevare, kao ni nas iz SSP. ” Stoji u saopštenju za medija