Auto škola “Lazar” motiviše polaznike da se bolje edukuju o pravilima u saobraćaju (Video)

U cilju poboljšanja bezbednosti saobraćaja, auto škola “Lazar” iz Novog Pazara organizovala je nagradno takmičenje kako bi motivisala polaznike koji tokom školovanja prolaze kroz edukaciju o saobraćaju da dobro nauče gradivo o pravilima u saobraćaju, kako bi imali šansu da osvoje vredne nagrade.

Za prvo mesto obezbeđeno je 30.000 dinara za kandidata koji najbrže odgovori na sva pitanja na testu tačno u najkraćem vremenskom periodu. Drugo mesto donosi nagradu od 20.000 dinara i treće nagradu od 10.000 dinara.

Iz ove škole kažu da im je cilj da na ovaj način motivišu svoje učenike da se potrude oko teorije i pravila koja uče u školi, kako bi doprineli poboljšanju kvaliteta znanja o saobraćaju i saobraćajne svesti kod budućih vozača.

“Cilj ovog takmičenja jeste da probudimo svest o propisima i o zakonima koji treba da se sprovode u ovoj državi kako bi fokusirali i naterali na neki način đake da se više posvete samim propisima, znacima i svemu što spada u saobraćaj.

Jer zbog situacije u gradu i državi i velikom broju nesreća, saobraćajnih nezgoda i svemu što nas zadesilo u prethodnom periodu, mi smo se odlučili na ovaj poduhvat kako bi samim tim olakšali našim đacima,motivisali ih i dali im povoda da se posvete više znanju. ” (Lazar Antonijević)

Takmičenje u poznavanju saobraćajnih propisa auto škola “Lazar” organizuje u saradnji sa auto školom “Raskrnica” iz Novog Pazara, kako kažu iz ove dve auto škole, nastaviće da motivišu svoje studente na ovaj način da više uče kako bi doprineli smanjenju saobraćajnih prekršaja kroz edukaciju svojih studenata.