Rezultati ankete 020media: Navijači rekli NE, promjeni imena stadiona

U anketi portala 020 media koja je bila javna na našem portalu, gdje je učešće do sada uzelo 72. ispitanika, pokazala je da navijači Novog Pazara su protiv promjene imena stadiona Novog Pazara i odluke kluba.

bido
Klikni na reklamu

Navijači Torcide Sandžak u svom saopćenju za javnost su naveli da se protive odluci, dok navijačka grupa “Ekstremi” je do sada ostala bez stava po ovom pitanju. Upravni odbor Torcide Sandžak je u izjavi za naš portal naveo da do sada nisu imali uvid u dokumentaciju kluba o sklapanju ugovora sa nijednim sponzorom do sada i da se ne slažu da ime stadiona treba da bude ime nekog sponzora, već da je vezano za historiju kluba.

Mi smo pokušali da dobijemo izjavu i od strane predstavnika navijačke grupe “Ekstremi” ali niko nam se nije javio. Zbog toga, naš portal je postavio anketu na našem sajtu na koju ste mogli da učestvujete do ovog trenutka. Anketa je bila potpuno anonimna i pravo glasa na nju mogli ste imati samo jednom. Anketa je pokazala da većina ispitanih se protivi odluci kluba i da je ne podržava promjenu imena Gradskog stadiona u “CaiCoin arena”. 

74
Da li se slažete sa odlukom kluba o promjeni imena stadiona?

Kliknite VOTE nakon izabrane opcije kako bi Vam se glas učitao

The poll has expired!


E.T.

020media