Predstava “Beton mahala” uz Lanu,Merjem i Nikolinu (Video)

Pozorišna predstava “Beton mahala” otvoriće balkon za gledaoce koji budu poslali SMS poruku 1069 na broj 3030, 1113 na 3030 i 1041 na 3030 za pomoć pri liječenju sugrađanki Lane, Merjem i Nikoline. 

bido

Reditelj Rifat Rifatović izjavio je na press konferenciji da su odluku donijeli zajedno i da će balkon biti otvoren za gledaoce koji pošalju SMS, a da će se na ulazu provjeravati ukoliko ste to učinili.

“Cijena ulaznice će biti tri SMS-a, odnosno po jedan SMS za Lanu, Merjem i Nikolinu.” rekao je Rifatović.

Reditelj Branislav Trifunović je rekao da se predstava ,,Beton mahala” konačno vratila kući i da ona pripada ovom gradu.

“Posle sedam godina, 80 igranja po gradovima bivše Jugoslavije, nagrada na festivalima, mnogo ovacija i suza, došli smo kući. Potajno smo se ovih godina nadali da ćemo jednom to uraditi, predstava pripada ovom gradu i treba da bude ponos Novog Pazara” rekao je Trifunović.

On je ranije za 020 media izjavio da je ,, Beton mahala ” prilika da neki političari kažu izvini, i da Novi Pazar može da se ponosi na ove mlade ljude.

Trifunović je takođe izjavio da mu je drago što će se ovom prilikom skrenuti pažnja za pomoć pri liječenju mladih sugrađanki Lane, Merjem i Nikoline i da će ovom prilikom predstava doprinijeti određenu sumu novca i ako je za njihovo liječenje potrebno dosta novca.

Lejla Bučan Pluncević, izjavila je da joj je drago što će se zajedničkim snagama pomoći Merjem,Lani i Nikolini i da je predstava dobar način za to.

Mislim da je predstava ,,Beton mahala” dobar način da učinimo nešto za njih, a pritom i da publika koja odluči da pošalje SMS i koja se odlučila da kupi ulaznicu u te svrhe, svakako će dobiti jednu dobru predstavu.”


Emir Tutić

020media